Clerkenwell Design Week 21. – 23. mai, London 2013

Clerkenwell Design Week er en opplevelse som gir ny energi og lyst til å  fortsette å jobbe med akkurat det vi gjør hos Scenario interiørarkitekter MNIL  Utrolig inspirerende og morsomt!
Turen sitter i kroppen lenge etterpå.

Scenario messe2

Kart over messeområdet

Selve bydelen  Clerkenwell er helt spesiell fordi den huser svært mange arkitektkontorer, showroom, designkontorer og mengder med restauranter og kafeer. Mange vakre, litt falleferdige bygninger kombinert med stygge slitte og triste i en videre mix med ny og frekk arkitektur.  Her er ingenting å shoppe, kun mat. Så har du tatt turen til Clerkenwell for shoppingens skyld, blir du veldig skuffet! Det man derimot kan ta med seg tilbake til Oslo er en  følelse av å ha sett design og arkitektur presentert på steder og i bygninger  helt utenom det vanlige. Alt fra et gammelt fengsel med celler som arena for  de rareste prototyper,  en kirke med en tilhørende gammel krydderhage fylt med supermoderne utemøbler til helt normale showroom med stoler og bord.

Scenario messe1

Bybildet i Clerkenwell

s1

 

Vi har sett alt fra vakre ting for øyet, rare uforståelige påfunn, helt normale møbler og belysning  til de merkeligste kreasjoner som knapt kan kalles design. Og det er nettopp det som var gøy – at opplevelsen var berikende på flere plan.  Noe helt unikt du ikke opplever på de normale møbelmessene. Scenario interiørarkitekter MNIL skal tilbake og gleder oss allerede!

s3

Scenario messe 1

Scenario messe3

s2

Scenario messe detalj

Scenario messe 2

Scenario messe 7
Vi gleder oss til neste år!

.

MENY
Ta kontakt med oss på superoppusserne@scenario.no så vil vi svare deg så raskt vi kan. mvh Linda Steen